Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Zorg Uitzendburo

Uw specialist in de werving & selectie van Zorgpersoneel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Partners
» Werken in de zorg?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van verpleegkundigen tot aan doktersassistenten.Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

XL Zorg Uitzendburo, specialist in het leveren van personeel voor uw zorg of gezondheidsinstelling

Iedere instelling en iedere zorgfunctie is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Als zorginstelling bent u natuurlijk opzoek naar personeel die de patiënten optimaal kunnen verzorgen of van dienst zijn. XL Zorg Uitzendburo levert specialistische zorg voor diverse werkzaamheden die speciale zorg en aandacht nodig hebben.

Uitzenden

Het uitzenden van ervaren medewerkers tijdelijke/projectmatige (dag tot enkele weken, één tot honderd). Van 1 medewerker tot aan de gehele uitbesteding van al het personeel op de zorgafdeling

Uitgebreide pool

Om als Zorg Uitzendburo snel te kunnen schakelen werken wij met een geprepareerde pool van studenten & starters. Dankzij lage overheadkosten kunnen onze medewerkers tegen zeer concurrerende tarieven aangeboden worden. Een standaard laag tarief dus! Bij grootschalige projecten geven wij extra korting over alle ingeleende uren.

Wij verzorgen o.a.: verpleegkundigen, bejaardenbegeleiders, medisch receptionisten, medisch secretaresses, zorghulpen, gehandicapte begeleiders, maatschappelijk werkers, slaapwachten en doktersassistenten.  

Wij verzorgen de gehele werving & selectie en stellen, op no cure no pay basis, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels en 'plannen' de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Lees verder over onze werkwijze...

Vrijblijvende offerte?

Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.